Επιστολή Π.Ο.Ε. προς τον M.Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 3-12-2012

Αρ.Πρ.:5608

Προς: M.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Χατζηανδρέου

 

 

Αξιότιμε κύριε Χατζηανδρέου,

 

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την απόφαση της ομοσπονδίας μας να πραγματοποιήσει μεγάλο ποδοσφαιρικό αγώνα προς τιμήν της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, την Δευτέρα 13 Μαΐου 2013, μεταξύ της μεικτής παλαιμάχων Ποντίων και των Βετεράνων της Εθνικής Ομάδος Ποδοσφαίρου που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2004 στην Πορτογαλία.

 

Για το σκοπό αυτό η ομοσπονδία μας θα συστήσει  οργανωτική επιτροπή με Πρόεδρο τον παλαίμαχο διεθνή ποντιακής καταγωγής Αντώνη Αντωνιάδη.

 

Επιθυμία μας κύριε Χατζηανδρέου, είναι  να συμμετέχετε στην Οργανωτική Επιτροπή καθώς ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ αποτελεί την γνησιότερη έκφραση συλλογικότητας των Ποντίων στον αθλητικό στίβο. Σας καλούμε να βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις και τους συνεργάτες σας, στην μεγάλη σας αυτή προσπάθεια η οποία κατά τον σχεδιασμό μας πρέπει να λάβει χώρα στην προαναφερόμενη ημερομηνία στην ιστορική έδρα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Καλαμαριά.

 

Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες που αφορούν την παραχώρηση του γηπέδου άμεσα για να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες.

 

Σας ευχόμαστε κύριε Χατζηανδρέου, νίκες και άνοδο έως την Α΄ Εθνική στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ για να καταστεί εκ νέου η Ποντιομάνα Καλαμαριά πόλος έλξης για όλους τους Ποντίους σε Ελλάδα και απόδημο ελληνισμό στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

 

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

 

    Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γενικός Γραμματέας

 Γεώργιος Παρχαρίδης                                                        Γιώργος Γεωργιάδης

Καθηγητής Ιατρικής                                                             Δημοσιογράφος

Δείτε εδώ την απάντηση του Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ